Ondersteuning en Online hulp.

ICT Approach biedt jou als klant diverse mogelijkheden voor ondersteuning.

Naast de Online Chat biedt ICT Approach nu ook de mogelijkheid om direct op jouw PC ondersteuning te bieden door de PC 'over te nemen' en de nodige acties direct op jouw PC uit te voeren.
De support wordt normaal op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur gegeven via telefoon 0228-544440 of via de Online Helpdesk support.

Aanvraag support: Je kunt een support ticket plaatsen door het sturen van een e-mail aan : helpdesk@ictapproach.nl

Wees je er van bewust dat support niet gratis is, maar tegen het normale uurtarief wordt uitgevoerd en alleen bedoeld is voor geregistreerde klanten van ICT Approach.

 

Remote Support

Voor Remote Support en Online Meetings moet je een programma activeren om met ICT Approach te communiceren.

Met Remote Support kan de support medewerker met jouw PC werken en alle functies overnemen.
Dit kan alleen met jouw toestemming en is volledig beveiligd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat dit ongeauthoriseerd plaats kan vinden.

 

WINDOWS

  APPLE iMAC

 Klik op een van bovenstaande afbeelding als je uitgenodigd wordt voor een Remote Support sessie.
Dit wordt op initiatief van ICT Approach aan jou voorgesteld om problemen met jouw PC of software op te kunnen lossen.

Je geeft aan de support medewerker een ID en een paswoord om de remote sessie te activeren.

LET OP: Lees eerst de Privacy Verklaring van ICT Approach
Van Remote Support sessies kan  een video-log bijgehouden worden voor eventuele geschillen. Je moet daar zelf toestemming voor geven vóórdat de support-sessie kan beginnen.

Online Meeting

Met Online Meeting kan je deelnemen aan een Meeting sessie, die altijd vanuit ICT Approach wordt opgezet. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging per e-mail of telefoon. Het enige wat je hoeft te doen is het Online Meeting programma downloaden en opstarten. Je geeft de Online Meeting code in en je (scherm) naam en kan dan deelnemen aan de actieve meeting. Je ziet het scherm van de sessieleider en alles wat daarop gebeurt. Je kunt zelf deelnemen aan discussies of je vragen stellen aan de sessieleider. Bij Online Meeting sessies kunnen meerdere (anonieme) deelnemers aanwezig zijn.

 

TeamViewer voor uw online-meeting Online-meeting